Odkup terjatev

Odkup terjatev je hitra in učinkovita pot do denarja, ki vam ga dolgujejo naročniki vaših storitev ali blaga. Dolgi plačilni roki lahko usodno vplivajo na poslovanje vašega podjetja, saj se namesto z rastjo in razvojem ukvarjate s pridobivanjem denarnih sredstev.

Postopek odkupa terjatev je za vas hiter in enostaven. Na osnovi računov oz informacije, ki jih pridobimo od vas najprej preverimo boniteto vaše stranke. Po preveritvi bonitete vaše stranke podpišemo pogodbo o odkupu terjatev in uskladimo vse potrebno z vašo stranko. Po podpisu pogodbe za odkup terjatve vam v pogodbenem roku, znesek terjatve zmanjšan za našo provizijo nakažemo na vaš transakcijski račun. Naša provizija se dogovori ob sklenitvi pogodbe.

Odkup dolga do 10.000 EUR

V primeru, da ste se neustrezno zadolžili in je banka odprodala svoje terjatve drugi družbi, ta pa nadaljuje izterjavo preko sodišča in vam pošilja izvršitelja, ki vas terja za zapadli dolg, vi pa ne veste kako bi zadevo rešili. V omenjenih situacijah vam svetujemo, kako nastopiti proti upniku in vam prikažemo vse vaše možnosti, ki jih v taki situaciji imate, ter vas pripravimo na naslednji korak, ki ga boste naredili. V primeru kvalitetnega zavarovanja odkupimo vaš dolg pri vašem upniku in z vami sklenemo novo pogodbo s katero vam dolg finančno prestrukturiramo glede na vaše plačilne možnosti.

Svetovanje pri prestrukturiranju vašega dolga pri banki

V primeru, da ste se neustrezno zadolžili in je banka začela, z izterjavo dolga preko sodišča in vam pošilja izvršitelja, ki vas terja za zapadli dolg, vi pa ne veste kako bi zadevo rešili vam svetujemo, kako prestrukturirati vaš dolg. Po dogovoru z vami se aktivno vključimo v reševanje vašega problema, komuniciramo z banko in iščemo ustrezno rešitev za obe strani.

Pri našem delu sodelujemo z različnimi pravnimi osebami, zavodi, odvetniki, stečajnimi upravitelji, notarji, zdravniki, kmetijami, z vsemi ki potrebujejo naše storitve pa naj bodo v položaju upnika ali pa dolžnika. Pokličite nas na našo telefonsko številko 041-755-370 ali nas konaktirate in preverite naše storitve.